Kozmetičko pedikerski salon

salon za njegu i održavanje ljepote vašeg tijela

Ultrazvuk

Ultrazvuk

LJEPOTA ZA VAŠE LICE

Ultrazvuk pomaže pri tretiranju hiperpigmentacije, reducira fine bore i linije, pojačava mikrocirkulaciju, uklanja podbradak, stimulira proizvodnju kolagena, ubrzava proces obnove kože, odstranjuje mrtve stanice, liječi akne.

Ultrazvučna funkcija pogodna je za sve probleme kože, uz jednostavno i lako korištenje to je jedan od  najčešće korištenih uređaja u kozmetici. Ultrazvuk pomaže ljudskom tijelu da brže i bolje apsorbira nanesene preparate, a zvučnu energiju pretvara u toplinsku. Stimulira našu kožu, ubrzava metabolizam, potpomaže cirkulaciju krvi i limfe, aktivira dubinske procese unutar stanica, poboljšava čovjekov obrambeni sustav.

Tretman je dobra nadopuna tretmanu mikrodermoabrazije. Ultrazvučni tretman lica traje do 15 minuta.

U tretmanima za tijelo ultrazvuk učinkovito i djelotvorno koristimo za uklanjanje celulita. Energija ultrazvuka pretvorena u toplinsku dubinski otapa celulit te poboljšava apsorpciju nanesenog anticelulitnog preparata, poboljšava se cirkulacija krvi i limfe putem koje se pospješuje stanična izmjena tvari u potkožnom tkivu, pospješuje se uklanjanje vode i toksina, a termički učinak jača sagorjevanje masnoća. Ultrazvučni anticelulitni tretman traje cca. 30 minuta.

ULTRAZVUČNI PILING

Ultrazvučni piling omekšava kožu, potiče mikrocirkulaciju, povećava staničnu aktivnost, sterilizira i čisti lice bezbolno i sigurno, uklanja odumrle stanice sa površine kože, priprema kožu za bolju apsorpciju preparata, koristi se i kao tretman protiv starenja kože, za uklanjanje pigmentacija, te za hidrataciju i tonifikaciju kože lica.

Idealan za sve tipove kože, naročito je pogodan za osjetljivu kožu, preporučuje se svim uzrastima i za oba spola. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i svjež izgled, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Aparati s ultrazvukom se već duže vrijeme koriste u medicini za dijagnostiku i terapiju, no njihova upotreba u kozmetičke svrhe je novijeg datuma. U kozmetologiji su našli višestruku primjenu jer su se pokazali vrlo korisnima u tretmanima njege lica I pomlađivanja.

Preporučuje se kao kura od 6 tretmana, u intervalima od jednom do tri puta tjedno.