Kozmetičko pedikerski salon

salon za njegu i održavanje ljepote vašeg tijela

O nama

O nama

Kozmetičko pedikerski salon COSMOPED nalazi se u centru zagrebačke Dubrave, u neposrednoj blizini tržnog centra Dubrava, na adresi Avenija Dubrava 170 D.

Uz stalno praćenje modnih trendova i modernih tehnologija, nudimo Vam široku lepezu usluga u kozmetici, pedikuri i manikuri. Možemo se pohvaliti diplomama za redovito stručno usavršavanje u kozmetici iz Velike Britanije, te stručnim usavršavanjem u pedikuri za ugradnju B/S špangi za ispravljanje uraslih noktiju iz Njemačke.

Uvođenje novih, modernijih kozmetičkih usluga jamstvo je kvalitete i pružanja vrhunskih kozmetičkih tretmana koristeći pritom samo preparate vrhunske provjerene i profesionalne kvalitete.

Suvremeni kozmetički tretmani ne moraju biti naporni i dugotrajni. Osjećaj ugode i opuštenosti je ono što možete očekivati za vrijeme kozmetičkog tretmana u našem prostoru. Naša otvorenost i susretljivost pomoći će Vam pronaći kozmetičke usluge i kombinaciju tretmana koji baš Vama najviše odgovaraju.

Primjenjujući samo visoko kvalitetne i profesionalne preparate kozmetičkih kuća, uspješno rješavamo probleme najosjetljivije mladenačke kože ali i kože zrelije dobi.
Zahvaljujemo cjelokupnoj dosadašnjoj klijenteli na ukazanom povjerenju korištenja naših usluga, a Vaše zadovoljstvo je najveći poticaj za nastavak uspješnog rada i najbolja preporuka za buduće korisnike usluga kozmetičko pedikerskog salona COSMOPED.