Kozmetičko pedikerski salon

salon za njegu i održavanje ljepote vašeg tijela

E-Light trajna depilacija

E-Light trajna depilacija

LJEPOTA ZA VAŠE TIJELO

Trajno uklanjanje dlačica je jedna od najtraženijih neinvazivnih metoda depilacije.

Elos tehnologija postavlja nove standarde brzine, sigurnosti, efikasnosti čak i kod minimalno pigmentirane dlačice i kod svih tonova kože, uključujući i tamniju.

  • Uklanjamo neželjene dlačice (crne, smeđe, plave, crvene i sijede) na tijelu i licu tako da  selektivnom termolizom uništavamo ciljano područje korijena dlake

Rezultati konvencionalne IPL metode su limitirani jer djeluju samo na melanin u dlačici zagrijavajući ga u nadi da će nastati dovoljno jako kolateralno termalno oštećenje folikula dlačice.

E light sistem funkcionira tako da IPL energiju koristi samo za pred grijanje ciljanog područja i za stvaranje puta RF radiofrekvenciji koja se direktno prenosi na metu i uništava je snažnom termalnom reakcijom.

Elos tehnologije prevladava ograničenja IPL-a i konvencionalnih lasera stavljajući u sinergiju visoko kontroliranu RF energiju i optičku IPL energiju. Na taj način omogućava se korištenje IPL energije na razini sigurnoj za sve tipove kože, bez dodatnog rizika za epidermis, sa preciznim određivanjem cilja i pojačanim djelovanjem u cilju što boljih rezultata.