Kozmetičko pedikerski salon

salon za njegu i održavanje ljepote vašeg tijela

Uklanjanje tetovaža

Uklanjanje tetovaža

LJEPOTA ZA VAŠE TIJELO

Tetovaže odražavaju tko smo i što nam je važno u trenutku tetoviranja. Ali, ljudi se razvijaju i evoluiraju tijekom vremena, te ponekad tetovaže koje imamo više ne odražavaju tko smo sada.

Od 20-50% pojedinaca požali zbog svoje tetovaže. Tetovaža može biti neugodna, te predstavljati prepreku u njihovom načinu života ili napredovanju u karijeri. Pokrivanje tetovaže odjećom ili šminkom može biti zamorno i nezgodno, te je neuredno i privremeno rješenje.

Za uklanjanje tetovaža koristimo laser najnovije generacije, Q Switch Nd-Yag laser, a tretmane izvodi obučeno osoblje.

Najlakše se uklanjaju tetovaže crne i plave boje, dok je nešto teže ukloniti crvenu, narančastu i žutu boju. Broj tretmana je individualan i ovisi o starosti tetovaže, kvaliteti pigmenta koji je korišten i načinu izrade. Pigment u tetovaži je taj koji apsorbira energiju lasera. Kada energija lasera dostigne određenu točku pigment se razbija u vrlo sićušne čestice. Neke od tih čestica bivaju raspršene u zrak, dok one ostale bivaju odstranjene putem našeg krvotoka. Tretman uklanjanja tetovaže je manje bolan od postupka tetoviranja, a zahvaljujući učinkovitoj laserskoj tehnologiji rizik da ostane ožiljak sveden je na minimum.

Pristup svakom klijentu je individualan i povjerljiv, a cilj nam je da se svaki klijent osjeća ugodno i zadovoljno.