Kozmetičko pedikerski salon

salon za njegu i održavanje ljepote vašeg tijela

Anticelulitni tretmani

Anticelulitni tretmani

LJEPOTA ZA VAŠE TIJELO

 

LIPO LASER stimulira proces pretvaranja masne stanice u tekućinu. Tako rastopljena masnoća izlazi iz stanice kroz privremeno stvorene pore gdje biva apsorbirana putem prirodnog procesa u organizmu. Krajnji rezultat je smanjeni obujam masne stanice što rezultira smanjenjem centimetara na tretiranom dijelu tijela. Važno je znati da prilikom tretmana ne ozljeđujemo stanice. Tretman je relaksirajući, bez nuspojava, nema nelagode, modrica, boli, gelova, krema, oporavka i odmah se možemo vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima. Protokol zahtjeva najmanje 6 tretmana u razdoblju od dva tjedna, a nakon tretmana preporuka je kretati se kako bi se rastopljena masnoća što prije apsorbirala.

RADIO FREKVENCIJA koristi elektromagnetske radio valove za smanjenje potkožnog masnog tkiva i zatezanje kože. Ručnim nastavkom nježno se prelazi preko kože, te se ispušta kontrolirana količina RF energije. Na taj način šaljemo usmjerenu toplinu duboko u hipodermu, čineći masne stanice propusnima, a istovremeno ih i smanjujemo. Masnoća tako pretvorena u tekućinu prolazi kroz limfni sustav te je prirodnim putem organizam eliminira.
RF terapijom oblikujemo tijelo, uklanjamo tvrdokorne masnoće i celulit, te istovremeno potičemo proizvodnju kolagena koja kožu čini čvrstom i napetom.

KAVITACIJA – Ultrazvučnom terapijom postižemo preoblikovanje tijela, zatežemo i učvršćujemo kožu te se izglađujemo neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom. Aparatom isporučujemo energiju koja je potpuno sigurna za površinu kože, nema neželjenih učinaka, a istodobno u potkožju, gdje se nalaze masne stanice ultrazvuk tijekom tretmana zagrijava ciljana, problematična područja i na taj način potiče izlučivanje viška toksina i masti. Tretman je neinvazivan, bezbolan, učinkovit i siguran. Opisuje se kao vruća dubinska masaža tijela. Za najbolje rezultate potrebno je napraviti 5 – 10 tretmana, a rezultati su dugotrajni ukoliko se dalje nastavite brinuti o svojoj prehrani i tijelu.

EMS (BODY FORMER) Električnom stimulacijom mišića putem niskofrekventnih struja efektno mišićima vraćamo čvrstoću i tonus, potičemo perifernu cirkulaciju, razgrađujemo masno tkivo i celulit. Mišićne kontrakcije stvaramo putem elektroda pričvršćenih na kritični dijelu tijela koji želimo preoblikovati. Kontrakcije će pojačati i ubrzati razgradnju masnog tkiva i narančine kore, a istovremeno ojačati i učvrstiti mišiće tijela te ubrzati metabolizam. Vrlo veliki broj kontrakcija kroz minimalno vrijeme trajanja donijeti će brzo vidljive rezultate i to bez imalo tjelesnog napora. Body former najbolji je izbor za osobe koje nemaju vremena provoditi sate u teretani ili jednostavno ne vole vježbati.