Kozmetičko pedikerski salon

salon za njegu i održavanje ljepote vašeg tijela

Radio frekvencija

Radio frekvencija

LJEPOTA ZA VAŠE LICE

  • Uklanjamo podbradak
  • Uklanjamo bore oko očiju, oko usana, na čelu, nazolabijalne bore
  • Stimuliramo stvaranje kolagena
  • Pomlađujemo kožu
  • Zatežemo ostarjelu, ne elastičnu kožu
  • Podižemo očne kapke
  • Uklanjamo jastučiće ispod očiju
  • Zatežemo opuštenu kožu lica, vrata, dekoltea i grudi

Radio frekvenciju koristimo za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje kože i smanjenje bora, podiže očne kapke i muskulaturu lica. Maksimalno funkcionalnom, prilagođenom, kontroliranom i stimulirajućom ELOS tehnologijom dobivamo izvanredne rezultate. Bore se smanjuju nevjerojatnom brzinom, a koža se pomlađuje i učvršćuje, i to u svega 15 minuta.

Proces starenja reflektira se na našoj koži. Izlaganje sunčevim zrakama, utjecaj okoliša, osobne navike, naslijeđe i biologija igraju glavnu ulogu u izgledu koji naša koža zadobiva stareći. Normalne promijene prilikom starenja kože uključuju nejednaku teksturu kože, pojačano isušivanje, vrećasti izgled kože koji nastaje postepenim gubitkom elastina u koži, transparentnost koja se pojavljuje zbog istanjivanja površinskog dijela kože.

Navedeni faktori pridonose stvaranju bora na licu koje postaju vidljivije sa naših 30 i 40 godina kada počinje gubljenje elasticiteta. Prve bore javljaju se oko očiju, na čelu i među obrvama. Te linije produbljuju se tijekom godina, javljaju se tamne pigmentacije, kapilare postaju istaknute i upadljive. Pušači i osobe koje su pojačano izložene sunčevim zrakama primijetiti će raniju pojavu bora.

Radio frekvencija je tehnologija koja emitira elektromagnetsku energiju u konektivno tkivo našeg lica ili tijela cilju stimuliranja regeneracije prirodnog kolagena. Proces započinje kada elektromagnetski valovi susretajući se sa otporom kože stvaraju toplinsku energiju. Prilikom postizanja fiksne temperature kolagen mijenja svoju prirodu i trenutnu kvalitetu i automatski biva regenerativno stimuliran u cilju jačeg osnaživanja. Konačni efekt je naposljetku čvršća i jača koža, puna kvalitetnog, sviježeg i obnovljenog kolagena.