Kozmetičko pedikerski salon

salon za njegu i održavanje ljepote vašeg tijela

OPI luksuzna manikura

OPI luksuzna manikura

Razne vrste manikure:

  • French – klasična manikura u kojoj na poseban način koristimo  bijeli lak za nokte nanoseći ga samo na slobodni rub nokta, a ploču nokta lakiramo prozirnim ili mliječnim lakom.
  • Intenzivni tretman parafinom – parafinska rukavica čuva vlagu našoj koži i čini ju mekšom.
  • Američka – vrlo prirodan izgled noktiju oblikovanih prema vrhovima naših prstiju
  • Luksuzna – potpuni tretman ruku koji uključuje masažu ruku, parafinsku rukavicu, grijane rukavice, piling ruku i noktiju, hranjivu masku ili kremu, blagotvoran je prema našoj koži i noktima, hidratizira ih i hrani.

OPI  luksuzna manikura izvodi se sa vrhunski kvalitetnim OPI AVOPLEX proizvodima koji koži naših ruku pružaju savršeno izbalansiranu njegu. OPI AVOPLEX proizvodi naše ruke pomlađuju, revitaliziraju, obnavljaju i štite.

OPI AVOPLEX luksuzna manikura obuhvaća mineralnu hranjivu kupku za ruke, piling ruku, skraćivanje noktiju u obliku po želji, potiskivanje i uređivanje kožice oko noktiju, piling kožice i noktiju, kompletnu njegu ruku AVOPLEX proizvodima koji pojačavaju obnovu stanica kože, učvršćuju kožu ruku, rehidriraju, hrane i njeguju  kožu, smanjuju vidljive znakove starenja, masažu ruku OPI puterom sa zaštitnim faktorom, parafinsku kupku i lakiranje OPI lakovima u velikom izboru boja.

OPI je poznat diljem svijeta po svojim lakovima za nokte – briljantan, otporan, profesionalan i dostupan u više od 200 modno naprednih boja. OPI lakovi su omiljeni u svijetu, a niti lakovi niti bilo koji drugi OPI proizvod ne testiraju se na životinjama. OPI AXXIUM gelovi jamče dugotrajan i savršen izgled vašim noktima, a OPI AVOPLEX preparati savršenu i vrhunsku njegu koži vaših ruku.

OPI reputacija je izgrađena na svojoj predanosti kvaliteti, sigurnosti, inovaciji i izvrsnosti.